maandag 21 oktober 2013

Back.in.Bloggin'business!#@Maaikes.Writersblog

2 september schreef ik over het heengaan van een muze mij onbekend. De volgende post meldde ik van een enorme kwetsbaarheid. Nu ben ik en zijn we bijna twee maanden verder. Ik heb me ingehouden hier op Maaikes.Writersblog - ondanks mijn minor block had ik evengoed meer te melden dan ik heb gedaan. Liet me leiden door één terloopse opmerking.

Zonde, want ik vertoef graag hier in mijn 'online nook'. En ik heb me nooit ingehouden of laten leiden door opmerkingen van anderen. Daarbij schrijf en post ik in eigen tijd en lang leven het kunnen agenderen van posts (...en dan verantwoord ik me ook keurig). Niemand komt aandacht te kort en ik begeef me zoals altijd keurig binnen de lijntjes - en dan laat ik me evengoed leiden door één zo'n terloopse opmerking. Niet meer mensen.

De post voor woensdag staat klaar, voor vrijdag in de maak en ik ben nog op zoek naar iemand die me kan helpen bij vertalen van MoederAltaar. Een begin is gemaakt, maar engels is niet mijn 'native tongue' en dat merk ik :-).

Dus ben ik 'Back.in.Bloggin'business' joeehooeeee. Tot snel iedereen!

Beeld: Ha!Photography on Flickr


2 opmerkingen:

Unknown zei

Wat leuk dat ik je weer gevonden heb! Ik genoot altijd van je schrijverskunsten en verheug mij ...

Judith

maaikes.writersblog zei

Hi Judith, Wat leuk je hier te treffen :-). Lfs, M