woensdag 6 november 2013

'Leautiful' Links#Lazy.Blogpost

Mijn ervaring is dat internet, social media incluis, lijntjes tussen mensen korter maakt en de verbinding vergroot. De laatste tijd wordt zoveel moois met elkaar online gedeeld. Vanwege dat moois en omdat ik lui ben, een paar 'leautiful ;-) & lazy links'.



Dit verhaal spreekt voor zichzelf. Wat ik er mooi aan vind, is dat in deze wereld waar extraverte mensen vaak de toon bepalen (& thnk u for it) - dit relaas zo mooi articuleert waarom deze wereld de introverten onder ons net zo hard nodig heeft. (Ik ben hierin een beetje een 'Malcolm in the middle'. Echt.)




Een hele dierbare vriendin deelde deze onlangs met mij. Tja, ik hou hiervan... En nee, vast niet iedereen. Het klinkt zoals ik naar het 'universum' luister en ik dan 'terugkrijg', anders kan ik het niet beschrijven...of is het omschrijven... Luister maar.




Dit nummer vergezelt me op dit moment...op dit moment, NOW...The time is now!




Rasechte feelgood-wat-zijn-die-gasten-ongelofelijk-goed-tv. Eindelijk History of Rap 1, 2,3 en 4  uitgevoerd door Jimmy Fallon en Justin Timberlake achter elkaar gezet. Te zien op YouTube. Lief C. en ik worden hier heel blij van. Een paardenmiddel tegen een tijdelijke herfstdip.

2 opmerkingen:

Fotootje vandaag zei

Och dat nummer van Moloko, heerlijk blijft het. Ik luister het nr al jaren en het blijft een top favoriet.

maaikes.writersblog zei

Hij is heelijk hè. Kan dit nummer altijd luisteren (en op dansen) no matter what my mood is :-)