woensdag 19 maart 2014

Posts 'times' 400#Stories.of.my.Life

‘Ha die massa’, die fantastische lezers van dit...ook...helemaal...geen...vervelend...blog (al-zeg-ik-'t-zelf). Een understatement, want ik beleef er ontzettend veel plezier aan. Al 400 keer met heel veel liefde gepost. Soms met wat schroom, soms met manisch ;-) enthousiasme, soms met een ‘wat moet ik nu toch posten’ – en altijd met aandacht. Het aantal lezers groeit gestaag – groei vooral zo door – zowel in binnen- als in het buitenland.



Voor jullie allemaal een dikke zoen en hug van mij. Voor drie van jullie – waaronder ‘volger’ 15 – die zich nog niet heeft aangediend (dat geldt trouwens ook voor volger nr. 13 èn nr. 14 :-)) – een ‘give-away’. Ik heb exemplaren van ‘Dromen, durven, doen’ van Ben Tiggelaar. Een ‘gouwe ouwe’. Ik heb ‘m zelf ook en hij leest heerlijk weg en het is echt een cadeau op papier. Voor nummer 15 volgt een verrassing. Dus ‘be there, or be square’ en volg dit heerlijk blog. Het wordt alleen maar leuker!


3 opmerkingen:

Min of Meer zei

Nou ik heb me aangemeld als volger hoor! Ik las hier toch al regelmatig. Ben benieuwd naar dat boek trouwens, ben een leeslijst aan het verzamelen met boeken die gaan over veranderen van gedrag, dit sluit mooi aan lijkt mij

Anoniem zei

400 x wow mooi aantal!

maaikes.writersblog zei

@Martine dank je wel! Binnenkort meer over 'give-a-way'. @Fotootjevandaag, ja hè. Heel mooi. Thnx.